KILAUAN MUSTIKA

By: musalmah othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Nov-2009 10:36 Email | Share | Bookmark
TEMPAHAN/HASIL JAHITAN 11[003]/2009

 
 
 
 
 
 
Saya LETAK JAWATAN sementara.. Jari manis sebelah kanan saya terlalu sakit. Buat kerja lain pun tak selesa. Nilah akibat banyak sgt menjahit.. Tempahan saya minta pembantu sambung n selesaikan...

Baju kawan Nor. Bunga2 baju ni (manik merah tu) n batu2 ni bukan hasil kerjatangan kami. Kawan Nor kata, dia tempah baju bersekali dgn tempahan manik. Tapi dia rasa agak kurang 'meriah' untuk majlis perkahwinannya. Nor datang minta idea n beli manik, Yaya cadangkan manik tabur di leher (V), dan saya cadangkan tambah dedaun di bunga dan tabur di tangan. Lupa plak ambik gbr sebelumnya..
1a. Leher,

2a. Tangan
[img]http://2.srv.fotopages.com/2/21243719.jpg">


2b. Bunga badan


Quote:
Wani - Tinggal kat mana? kalau area KL, p cari kat sykt bunga reben jalan TAR ye..Betul, kat Seremban pun susah nak cari. Kebanyakan yg kecikkkk je
Izan72 - memang tengah rehat serehat rehatnya Zan....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net