Automate your Marketing
with Womplify




 
KILAUAN MUSTIKA

By: musalmah othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Feb-2010 13:26 Email | Share | | Bookmark
FAN PAGE - FACEBOOK (ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA)

SALAM... Maaflah kerana dah lama saya tak update gambar terbaru disini. Untuk kawan2 yang ada akaun Facebook, bole dapatkan gbr2 terkini di Fan Page melalui "ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA". TQ..
http://www.facebook.com/pages/ILHAM-JEMARI-KILAUAN-MUSTIKA/260224362901?v=wall


Sunday, 3-Jan-2010 18:04 Email | Share | | Bookmark
HASIL JAHITAN/TEMPAHAN 01/2010

 
 
 
View all 8 photos...
SELAMAT TAHUN BARU SEMUA...
Semoga 2010 menambahkan keceriaan, kebahagian dan idea2 baru....

Baju kepunyaan Puan Hafizah.. (JPW Sbn)
1a. Tangan



1b. Badan baju



2. Arrow tangan & badan kepunyaan Yanie, (JPW Sbn juga)

3. Pintalan 4 dara kepunyaan kawan saya


Quote:
Dana - TQ - wiwit utk Dana gak..
Natasha - sama2 ye
Hajar - TQ, rajin2 lah lepak umah akak ni hehehe
Ieta - Biasanya manik, akak beli di Seremban dan labuci akak beli di Bunga Reben, Jalan TAR, KL.
Amirah - dapat hilite kat batik memang rasa lapang sebab tak perlu fikir design apa nak jahit.. ikuttt je bunga batik tu hehehe.. cuma kdg2 rasa kena ubah sikit susunan labuci sebab kita sendiri bosan dgn design yg sama wlpun customer yg berbeza
Angahsu - batik crepe pun saya tak letak lapik.. cuma kalau dapat kain2 nipis saya kurangkan lapikan labuci tu..
Zil - Insyallah...
Puan Rosita - terima kasih Pn.. masih ada juga kekurangan Pn.





Friday, 25-Dec-2009 11:09 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN HASIL JAHITAN 12/2009

 
 
 
View all 13 photos...
1. Baju Cikgu Rhodiah





2. Baju Cikgu Rhodiah yang kedua




3. Baju kawan saya - Azie

4. Baju Yani - JPW

5. Tudung Hajjah Miah

6. Tudung kedua dari Hajjah Miah utk dipadankan dgn baju yang sya jahit sebelum ni..


Saturday, 28-Nov-2009 10:36 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN/HASIL JAHITAN 11[003]/2009

 
 
 
View all 6 photos...
Saya LETAK JAWATAN sementara.. Jari manis sebelah kanan saya terlalu sakit. Buat kerja lain pun tak selesa. Nilah akibat banyak sgt menjahit.. Tempahan saya minta pembantu sambung n selesaikan...

Baju kawan Nor. Bunga2 baju ni (manik merah tu) n batu2 ni bukan hasil kerjatangan kami. Kawan Nor kata, dia tempah baju bersekali dgn tempahan manik. Tapi dia rasa agak kurang 'meriah' untuk majlis perkahwinannya. Nor datang minta idea n beli manik, Yaya cadangkan manik tabur di leher (V), dan saya cadangkan tambah dedaun di bunga dan tabur di tangan. Lupa plak ambik gbr sebelumnya..
1a. Leher,

2a. Tangan
[img]http://2.srv.fotopages.com/2/21243719.jpg">


2b. Bunga badan


Quote:
Wani - Tinggal kat mana? kalau area KL, p cari kat sykt bunga reben jalan TAR ye..Betul, kat Seremban pun susah nak cari. Kebanyakan yg kecikkkk je
Izan72 - memang tengah rehat serehat rehatnya Zan....


Saturday, 21-Nov-2009 06:58 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN HASIL JAHITAN 11[002]/2009

 
 
 
View all 9 photos...
CUTI SEKOLAH UDAH BERMULA... SELAMAT BEREHAT (???) UNTUK IBU-IBU SEKELIAN..

Mulakan dgn baju Puan Hajjah Miah dari Bukit Kepayang, Sbn. Bekas peserta bengkel saya merangkap Setiausah Persatuan Ibu Tunggal NS (IBU). Semasa bengkel tersebut, Puan Miah menjalankan tugas 2 dalam 1, peserta bengkel dan pengerusi majlis..Baju ini beliau akan pakai pada awal Disember untuk majlis perkahwinan anak saudara beliau.
1. Tangan sahaja - dia minta tidak terlalu sarat



2a. Baju kedua dari Pengarang akhbar harian.. Design yang beliau sendri pilih/cadangkan.
Leher


2b. Tangan

3a. Bag dinner Deq Jana - (kawan kakak saya)
SEBELUM

3b. SELEPAS



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net